Uw specialist in auto's zonder rijbewijs

  • 3 de beste verkoper
  • Duts Aixam
  • garage
  • EAIXAM
  • Thuislevering

NIEUW - Bestel je Aixam onderdelen hier online

Aixam Onderdelen online bestellen

Thuis geleverd of af te halen

Werk je zelf graag aan je Aixam Op de pagina onderdelen vind ons aanbod originele Aixam reserve onderdelen. Wij bieden enkel onderdelen aan met fabrieksgarantie die staan voor kwaliteit. Namaak onderdelen zijn minder slijtvast en precies gemaakt waardoor er schade kan ontstaan aan andere onderdelen. Bij ons vind je de originele onderdelen aan de scherpste prijzen. Contacteer ons voor de voorwaarden.

Jacobs Bvba, officieel verdeler Aixam voor Gent

Wij leveren uw Aixam aan huis

Levering aan huis

U woont net te ver van Gent? Wij beschikken over een vrachtwagen en een bestelwagen met aanhangwagen die uw Aixam bij u thuis levert. U heeft alle tijd om uw nieuwe auto te leren kennen in uw eigen buurt zonder eerst een lange afstand op onbekend terrein te moeten rijden. Contacteer ons voor de voorwaarden.

Financiering bij ons mogelijk

Financiering

Een lening nodig?

De aankoop van een wagen blijft een investering. Bij ons kan u uw wagen laten financieren. In samenwerking met RecordBank kan na hun goedkeuring bij ons een lening afgesloten worden. De last op uw budget voor uw droomwagentje wordt zo gespreid over een door u te kiezen periode.

Ons Bedrijf

Als officiëel verdeler van Aixam in Gent en omstreken kunnen wij deze wagens tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Bovendien krijgt u bij ons de officiële fabrieksgarantie.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze sector. Voor de regio gent zijn wij trendsetters. Wij geven een volledig service voor deze wagens en onderhouden hem tot in de puntjes zodat je jaren plezier kan hebben van je wagentje.

Aixam Coupé
Aixam Crashtest

Voor de crash gebeurt : Aixam biedt op verschillende modellen ABS aan. Dit systeem voorkomt dat de wielen blokkeren waardoor je in alle omstandigheden kan blijven sturen. Daarnaast zorgen de ophanging, de kwalitatieve banden en de stabiele bouw van het voertuig voor stevig contact met de weg. De LED dagverlichting zorgt er voor dat u goed gezien wordt. Bij een crash : Aixam slaagt met glans in de crashtests. Bij een snelheid van 45 km/u blijft de zitcabine intact en breken de zijruiten niet. De deuren blijven dicht en de portierhandvatten blijven werken. Daarenboven zijn de gordels er om u in uw stoel te houden.


Grotere Kaart

Garage Jacobs Bvba

Fraterstraat 5, 9820 Merelbeke
Telefoon: 09/230.79.21
FAX: 09/232.57.32
Btw nr : BE 0428 602 121
E-mail:info@jacobsbvba.be

Onze garage en toonzaal zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Gent Centrum.

Tram 4 Melle Leeuw brengt je tot aan de Merelbekestraat. (Laatste halte). Je volgt deze straat, steekt de brug over de spoorweg over. Net voorbij de verkeerslichten vind je ons bedrijf.

Trein : In Gent Sint-Pieters neem je de trein naar Merelbeke Station. Buiten het station ga je rechtdoor. Op het eerste kruispunt neem je links. Aan de verkeerslichten ga je naar rechts en je bent aan onze toonzaal.

Garage Jacobs Bvba

Fraterstraat 5, 9820 Merelbeke
Telefoon: 09/230.79.21
FAX: 09/232.57.32
Btw nr : BE 0428 602 121
E-mail:info@jacobsbvba.be
Clock

Openingsuren

Maandag - Donderdag :

8:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Vrijdag tot 17.00

Depannage buiten openingsuren

0475/26.12.31