Uw specialist in auto's zonder rijbewijs

Herstellingen Aixam

Wij zijn opgeleid en om uw wagen op een professionele manier te herstellen.

Banden, winterbanden

Nieuwe banden nodig? Je wil blijven rijden, ook als het sneeuwt. Winterbanden verbeteren de grip vanaf een temperatuur van minder dan 7°.

Onderhoud Aixam

Een goed onderhouden Aixam gaat langer mee...

NIEUW : Uitlijning van alle merken.

Wij beschikken over een volledig computergestuurd geometrie toestel. Daarmee kunnen wij uw wagen precies uitlijnen waardoor de bandenslijtage verminderd en gelijkmatig blijft. Een perfect uitgelijnde wagen draagt bij tot de soepele werking van het aandrijfgeheel en de motor.

 

Het belang van Onderhoud

Voor ieder voertuig is regelmatig onderhoud belangrijk, ook voor uw Aixam

Een goed onderhouden wagen gaat langer mee, verbruikt minder, is beter voor het milieu en uw veiligheid.

Regelmatig olie verversen zorgt ervoor dat alle bewegende onderdelen minder weerstand hebben en minder wrijving ondergaan waardoor de kans op slijtage kleiner wordt. Bovendien is een regelmatig onderhouden wagen veiliger. Bij ieder nazicht wordt er controle gedaan van een aantal onderdelen die van levensbelang voor een wagen.

Een standaard onderhoud

  • Olieverversing
  • Controle remmen
  • Controle bandenspanning en profieldiepte
  • Staat van de ophanging
  • Controle ruitewissers
  • Werking van de lichten
  • Controle van de ophanging
Aixam Crossline

2 jaar waarborg op onderdelen en arbeidsloon, onbeperkt aantal kilometers.

Een Aixam moet om de 5.000 km of 1 maal per jaar op onderhoud komen. Dan worden alle belangrijke punten gecontroleerd en worden versleten onderdelen vervangen. Deze onderhoudsintervallen hebben bovendien een invloed op uw garantie die dan tot max 2 jaar oploopt. Meer inlichtingen?

Herstellingen

Aixam motor
Startproblemen, motor draait niet zoals het hoort?

Bij een defect kijken wij de motor na. De oorzaak wordt opgespoord en in samenspraak met de klant worden de defecte onderdelen vervangen. Een perfecte werking verlengt de levensduur van uw motor. Ook herstellingen van randapparatuur kunnen bij ons uitgevoerd worden. Onze werkplaats is volledig uitgerust om alle nodige werken aan uw Aixam uit te voeren.

Werkt u liever zelf aan uw voertuig dan kunnen wij u de nodige onderdelen leveren. Hou er wel rekening mee dat een correcte plaatsing met de correcte afstelling belangrijk is voor het vloeiend draaien van uw motor. Ingeval van twijfel, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Carrosserie - koestwerkherstelling
Schade na een ongeval?
U heeft een ongeval gehad of het koetswerk van uw wagen is beschadigd. Wij zorgen voor een vlekkeloze en kwaliteitsvolle herstelling van uw voertuig. In overleg met de klant en, in voorkomend geval, met de verzekeringsexpert maken wij een offerte op zodat u geen verrassingen te wachten staan.

Garage Jacobs Bvba

Fraterstraat 5, 9820 Merelbeke
Telefoon: 09/230.79.21
FAX: 09/232.57.32
Btw nr : BE 0428 602 121
E-mail:info@jacobsbvba.be
Clock

Openingsuren

Maandag - Donderdag :

8:00 - 12:00

13:00 - 18:00

Vrijdag tot 17.00

Depannage buiten openingsuren

0475/26.12.31