aixam gent

Onderhoud & Herstellingen

Herstellingen

Voor alle soorten herstellingen Kan u bij ons terecht!

Onderhoud

Wij onderhouden uw wagen. Olieverversing, remmen, electronica, airco,...

Winterbanden

Bij een temperatuur minder dan 7° verbeteren winterbanden de grip op het wegdek. Wij monteren deze banden voor u.

Carrosserie & Herstellingen

Schade na een ongeval?

U heeft een ongeval gehad of het koetswerk van uw wagen is beschadigd. Wij zorgen voor een vlekkeloze en kwaliteitsvolle herstelling van uw voertuig. In overleg met de klant en, in voorkomend geval, met de verzekeringsexpert maken wij een offerte op zodat u geen verrassingen te wachten staan.

Een optimale uitlijning

Banden versleten en aan vervanging toe? Wij hebben diverse merken naar ieders budget in voorraad. Tevens beschikken wij over de nodige apparatuur om deze te plaatsen (montage , uitbalanceren,)en kunnen wij ook de geometrie (uitlijning) doen van uw assen.

Electronische diagnose

Elektronisch probleem, foutcode, uitlezen en wissen fouten ,indien nodig update’s deze kunnen gebeuren met onze laatste nieuwe diagnosetoestellen van Bosch en XXO-DT-AM (Aixam)

Start- en motorproblemen

In panne ? Onze nieuwe voertuigen worden geleverd met 2 jaar VAB bijstand. In panne TIJDENS DE OPENINGSUREN :09/230.79.21 In panne NA DE OPENINGSUREN : takel-en depannagedienst LYBAERT 0475/26.12.31 Voor afspraken naar onderhoud steeds bellen op 09/230.79.21

Uitlijning

Wij beschikken over een volledig computergestuurd geometrie toestel. Daarmee kunnen wij uw wagen precies uitlijnen waardoor de bandenslijtage verminderd en gelijkmatig blijft. Een perfect uitgelijnde wagen draagt bij tot de soepele werking van het aandrijfgeheel en de motor.

Het belang van onderhoud

Voor ieder voertuig is regelmatig onderhoud belangrijk Een goed onderhouden wagen gaat langer mee, verbruikt minder, is beter voor het milieu en uw veiligheid.

Regelmatig olie verversen zorgt ervoor dat alle bewegende onderdelen minder weerstand hebben en minder wrijving ondergaan waardoor de kans op slijtage kleiner wordt. Bovendien is een regelmatig onderhouden wagen veiliger. Bij ieder nazicht wordt er controle gedaan van de een aantal onderdelen die van levensbelang voor een wagen.

Een standaard onderhoud

  • Olieverversing
  • Controle remmen
  • Controle bandenspanning en profieldiepte
  • Staat van de ophanging
  • Controle ruitenwissers
  • Werking van de lichten
  • Airconditioning onderhoud

HEV2 certificaat

Elektrische voertuigen zijn uitgerust met een elektromotor als krachtbron en een energieopslagsysteem voor hoge spanning. Hybridevoertuigen hebben daarnaast ook een verbrandingsmotor. Zij brengen nieuwe risico’s met zich mee. Wij zijn hiervoor opgeleid!

Huurwagen

Wij hebben een huurwagen ter beschikking zodat u tijdens een onderhoudsbeurt van uw wagen toch mobiel blijft. Maak een afspraak, breng uw wagen ’s morgens binnen, vertrek met onze wagen en komt ’s avonds uw wagen terug ophalen zonder 1 seconde vast te zitten. Meer inlichtingen?